zondag 14 december 2014

Week 15: 'Spoor'


Maandag zijn we naar het theatervoorstelling geweest. Het was leuk. Het was met 4 verschillende mensen en met grote handpoppen. De voorstelling ging over een jongetje die arm was.
(Meike)

zondag 7 december 2014

Week 14: Sinterklaas!

Er was een mimespel van juf Veerle, juf Daisy & juf Anja. Over twee pieten en Sinterklaas. Juf Veerle en juf Daisy waren de pieten en juf Anja was Sinterklaas. Sinterklaas vond zijn bril niet en trok steeds een verkeerde outfit aan. Het was grappig en mooi. Elke klas heeft een zak met cadeautjes gekregen. 
(Leonie)

















Week 14: Theaterworkshop

Er was een meneer gekomen en hij gaf uitleg over het theater. We mochten zelf eens proberen iets te spelen met de handpoppen. Toen moesten we het tonen aan de klas. Er waren verschillende handpoppen en ze hadden de poppen zelf gemaakt van papier-maché. Er waren poppen met benen en armen maar ook poppen zonder benen en armen.
(Leonie)






















zaterdag 29 november 2014

***



Twee jarigen de afgelopen weken: Lieselotte & Fien !!!
Dikke proficiat!

Week 13

Deze week werkten we veel aan onze onderzoekjes. Er zijn veel interessante onderzoekjes zoals: landbouwvoertuigen, planeten, Titanic, .. Vrijdag kregen we al een voorstelling te zien van Mathias over de landbouw. De rest volgt nog!




We zijn nu ook al begonnen met onze Nieuwjaarskaart en - cadeau. Sommige werken met figuurzagen, lijmpistool, gips,.. Het begint al mooi te worden! Ik denk dat jullie benieuwd zijn wat de cadeautjes zullen zijn... Tot volgende week!
(Jorit)